Πουλάει Σάντσες τον Ιανουάριο η Άρσεναλ

Πουλάει Σάντσες τον Ιανουάριο η Άρσεναλ

O Αλέξις Σάντσες αναμένεται να παραχωρηθεί από την Άρσεναλ τον Ιανουάριο, για να μην φύγει ως ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία, οι «κανονιέρηδες» με ένα ποσό της τάξεως των 40-50 εκατομμυρίων ευρώ θα πουλήσουν τον Σάντσες. Ο Χιλιανός εξτρέμ δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα του Λονδίνου και έτσι ο Αρσέν Βενγκέρ ψάχνει τρόπο να κερδίσει κάτι για να μην αναγκαστεί να τον χάσει για το τίποτα.

Η Μάντσεστερ Σίτι ενδιαφέρεται έντονα για τον Αλέξις και το ποσό που θα ζητήσει η Άρσεναλ δε μοιάζει ικανό να σταματήσει τους «πολίτες». Μην ξεχνάμε πως ο παίκτης αποτελεί εδώ και καιρό διακαή πόθο του Πεπ Γκουαρντιόλα και το καλοκαίρι είχε κάνει προσφορά πάνω από 70 εκατομμύρια ευρώ.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως αν η Σίτι κάνει υπομονή έως το καλοκαίρι δε θα αναγκαστεί ρήτρα εξαγοράς και θα διεκδικήσει τον Σάντσες ως ελεύθερο. Φαίνεται πάντως πως η πρώτη κίνηση της ομάδας του Μάντσεστερ θα είναι να ρίξει την τιμή κάτω από τα 40 εκατομμύρια για να τον αποκτήσει στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ