ΕΠΟΣ: To Troll Football έβαλε στο μάτι τον Μαυροπάνο (pic)

ΕΠΟΣ: To Troll Football έβαλε στο μάτι τον Μαυροπάνο (pic)

Ο λογαριασμός Troll Football στο Twitter προκάλεσε όσους την ακολουθούν να πληκτρολογήσουν, χωρίς να κοιτάνε, το όνομα του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου!

Το Troll Football, το πασίγνωστο σε όσους χρησιμοποιούν τα social media, προφίλ στο Twitter που πικάρει δίχως έλεος, ποδοσφαιριστές και ομάδες έβαλε ένα τεστ στο ακόλουθους του (περίπου 751.000), ένα τεστ που αφορούσε τον «δικό μας» Κωνσταντίνο Μαυροπάνο, ο οποίος ανακοινώθηκε εχθές (04/01) με κάθε επισημότητα από την Άρσεναλ.

Πιο συγκεκριμένα, το χιουμοριστικό προφίλ, δημοσίευσε μια φωτογραφία του νεαρού κεντρικού αμυντικού, στην οποία με κεφαλαία γράμματα αναγράφεται το όνομά του, με λατινικούς χαρακτήρες: KONSTANTINOS MAVROPANOS.

Κάλεσε, λοιπόν, τους φιλάθλους ανά τον κόσμο να κλείσουν τα μάτια και να προσπαθήσουν να πληκτρολογήσουν το όνομά του, πρόκληση που κάθε άλλο παρά εύκολα υλοποιείται από τους μη Έλληνες ποδοσφαιρόφιλους!

Στο… κάλεσμα ανταποκρίθηκαν περίπου 200 άνθρωποι. Πολλοί επισήμαναν ότι το όνομά του έχει 22 χαρακτήρες γεγονός που το καθιστά εξαιρετικά δύσκολο να γραφεί, οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) απέτυχαν να το πληκτρολογήσουν σωστά και έδωσαν απαντήσεις όπως οι κάτωθεν:

Konstantinos macraponas

Kinarqbribad maxtioqnie

konstantinos magropanos

Constipation marcopolo

https://twitter.com/TrollFootball/status/949047790726012928

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ