«Η Γιουνάιτεντ επανέρχεται για τον Ντε Λιχτ»

«Η Γιουνάιτεντ επανέρχεται για τον Ντε Λιχτ»

Ο Ματίας Ντε Λιχτ είναι ο διακαής πόθος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το κέντρο της άμυνας, με τους Κόκκινους Διαβόλους να ετοιμάζουν πρόταση για να τον αποκτήσουν

18 Ιουλίου 2019. Η Γιουβέντους ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ματίας Ντε Λιχτ. Οι μπανκονιέρι ικανοποιούν τις οικονομικές απαιτήσεις του Άγιαξ και βγάζουν από τα ταμεία τους 75 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν.

Η Γηραιά Κυρία κάνει δικό της το πιο υποσχόμενο wonderkid, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ιδανικά και για τις δυο πλευρές. Ο 20άχρονος αμυντικός δεν καταφέρε ποτέ να καθιερωθεί στην βασική ενδεκάδα της Πρωταθλήτριας Ιταλίας, λόγω των αρκετών τραυματισμών που υπέστη μέσα στην χρόνια, με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσει μόλις 15 εμφανίσεις ως βασικός.

Εδώ στο παιχνίδι μπαίνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με την Sun, oι Κόκκινοι Διάβολοι επανεξετάζουν την περίπτωση του Ολλανδού αμυντικού (είχαν κάνει κίνηση και το προηγούμενο καλοκαίρι) και ετοιμάζουν πρόταση για τον αποκτήσουν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει σκοπό να βάλει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και τον Πολ Πογκμπά για να ολοκληρωθεί η συμφωνία, με τον Γάλλο μέσο να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Γιουβέντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ