Χέντερσον: «Καλή ομάδα η Σίτι, κάθε ματς μαζί της είναι μεγάλο»

Χέντερσον: «Καλή ομάδα η Σίτι, κάθε ματς μαζί της είναι μεγάλο»

Για την αντιπαλότητα ανάμεσα σε Σίτι και Λίβερπουλ μίλησε ο Τζόρνταν Χέντερσον.

Είναι το δίπολο που βρίσκεται στο προσκήνιο στην Αγγλία τα τελευταία χρόνια. Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ έχουν αναπτύξει την δική τους αντιπαλότητα στο Νησί, η οποία έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.

Για αυτήν την αντιπαλότητα μίλησε στο Sky Sports, ο Τζόρνταν Χέντερσον, ο οποίος μίλησε με κολακευτικά λόγια για τους Πολίτες, ενώ περιέγραψε για το πως βίωσε το τελευταίο παιχνίδι των δυο ομάδων στο Άνφιλντ τον περασμένο Νοέμβριο.ΧΧ

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

Κάθε φορά που τους αντιμετωπίζεις, ξέρεις πως έχουν τόσο καλή ομάδα. Ξέρεις πως θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι ό,τι και αν γίνει. Ειδικά με εκείνο το παιχνίδι στο Άνφιλντ, αισθανθήκαμε πως αν τα δίναμε όλα, ξέραμε πως μπορούσαμε να τους χτυπήσουμε και να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας έβαζε σε καλό σημείο όσο αφορά την θέση μας στο πρωτάθλημα.

Δεν γίνεται να κρύψεις, πως ήταν πολύ μεγάλο συναίσθημα. Όταν πας ένας προς έναν με τους αντιπάλους σου στον τίτλο και νικάς, αισθάνεσαι σαν ένα διπλό χτύπημα. Ήταν ένα μεγάλο συναίσθημα, αλλά η νοοτροπία είχε να κάνει ακόμα με το επόμενο παιχνίδι, αφού ξέρουμε πόσο γρήγορα μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα στο ποδόσφαιρο.

Είναι μεγάλο πράγμα για αυτή την ομάδα κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο σεζόν η εστίαση και η εργατικότητα της ομάδας κοιτάζοντας πάντα το επόμενο παιχνίδι πολύ γρήγορα και με σεβασμό σε κάθε ομάδα που αντιμετωπίζουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ