Premier League: «Οι ομάδες θα έχουν απώλειες 1,5 δισ. ευρώ»

Premier League: «Οι ομάδες θα έχουν απώλειες 1,5 δισ. ευρώ»

Η Premier League προχώρησε σε μια σημαντική προειδοποίηση προς τους παίκτες που αρνούνται τις περικοπές, αποκαλύπτοντας πως οι απώλειες των συλλόγων θα φτάσουν το 1,5 δις ευρώ.

Η αναστολή του πρωταθλήματος, λόγω κορωνοϊού, θα στοιχίσει στις 20 ομάδες του πρωταθλήματος περίπου 1.5 δισεκατομμύριο ευρώ, όπως προειδοποίησε η Premier League, σε μια σοκαριστική αποκάλυψη, αφού οι απώλειες μοιάζουν τεράστιες σε διάστημα μόλις λίγων μηνών.

Ωστόσο, η Ένωση Παικτών δήλωσε εκ νέου ότι δεν θα αποδεχθεί την μείωση μισθού κατά 30% στους ποδοσφαιριστές για το υπόλοιπο της σεζόν, με το επιχείρημα ότι θα είναι επιβλαβής για τον οργανισμό Υγείας (NHS).

Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι μέσω των φόρων που καταβάλλονται στο κράτος –κι ως εκ τούτου και στον NHS-, η ενδεχόμενη μείωση θα προκαλούσε απώλεια 200 εκατομμυρίων ευρώ στο σύστημα υγείας, ποσό που οπωσδήποτε χρειάζεται περισσότερο από ποτέ εν μέσω της κρίσης του Covid-19.

Η θέση της βέβαια έρχεται σε αντίθεση με την έκκληση που απηύθυνε ο Υπουργός Υγείας, Ματ Χάνκοκ, ο οποίος ζήτησε από τους παίκτες να θυσιάσουν μέρος των απολαβών τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ