Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Με επιστολή αναμένεται να απαντήσει ο Αλαφούζος στην άρνηση των παικτών του ΠΑΟ για τις μειώσεις.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η Σίτι δεν θα θέσει σε υποχρεωτική άδεια τους υπαλλήλους της

Η Μάντσεστερ Σίτι αποφάσισε να μην θέσει σε υποχρεωτική άδεια τους υπαλλήλους τους με αποτέλεσμα να μην δεχθεί οικονομική βοήθεια από το κράτος.

Η Σίτι δεν θα θέσει σε υποχρεωτική άδεια τους υπαλλήλους της | to10.gr

Αντίθετο δρόμο από αυτόν που διάλεξαν οι περισσότερες αγγλικές ομάδες χάραξε η Μάντσεστερ Σίτι, με τους Πολίτες να μην ακολουθούν την πολιτική των άλλων συλλόγων και να μην θέτουν σε υποχρεωτική άδεια τους υπαλλήλους του για να βοηθηθούν από τα κυβερνητικά μέτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λίβερπουλ, Τότεναμ, Νιούκαστλ, Μπόρνμουθ και Νόριτς έχουν θέσει ήδη το προσωπικό τους σε υποχρεωτική άδεια, με τους εργαζομένους τους να λαμβάνουν το 20% του μισθού τους από τις ομάδες και το υπόλοιπο 80% να δίνεται από το κράτος, σύμφωνα με το σχέδιο της βρετανικής κυβέρνησης. Η απόφαση αυτή ήταν αρκετή για να ξεσπάσει «πόλεμος» στην Λίβερπουλ, με τους οπαδούς των Reds να εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκεια τους.

Oι Πολίτες δεν θα ακολουθήσουν αυτήν την τακτική και με απόφαση του προέδρου του συλλόγου Καλντούν Αλ Μουμπάρακ δεν θα θέσουν σε υποχρεωτική άδεια κανέναν από τους υπαλλήλους τους.

inside_1x1_intext

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Πολίτες διαθέτουν 463 υπαλλήλους, από τους οποίους οι 254 είναι εμπορικό και διοικητικό προσωπικό, ενώ σε ανακοίνωση του ο σύλλογος του Μάντσεστερ αναφέρει: «Σκοπός της Σίτι είναι να προστατέψει τους ανθρώπους της, τις δουλειές τους και την επιχείρησή τους».