Η Σίτι δεν θα θέσει σε υποχρεωτική άδεια τους υπαλλήλους της

Η Σίτι δεν θα θέσει σε υποχρεωτική άδεια τους υπαλλήλους της

Η Μάντσεστερ Σίτι αποφάσισε να μην θέσει σε υποχρεωτική άδεια τους υπαλλήλους τους με αποτέλεσμα να μην δεχθεί οικονομική βοήθεια από το κράτος.

Αντίθετο δρόμο από αυτόν που διάλεξαν οι περισσότερες αγγλικές ομάδες χάραξε η Μάντσεστερ Σίτι, με τους Πολίτες να μην ακολουθούν την πολιτική των άλλων συλλόγων και να μην θέτουν σε υποχρεωτική άδεια τους υπαλλήλους του για να βοηθηθούν από τα κυβερνητικά μέτρα.

Λίβερπουλ, Τότεναμ, Νιούκαστλ, Μπόρνμουθ και Νόριτς έχουν θέσει ήδη το προσωπικό τους σε υποχρεωτική άδεια, με τους εργαζομένους τους να λαμβάνουν το 20% του μισθού τους από τις ομάδες και το υπόλοιπο 80% να δίνεται από το κράτος, σύμφωνα με το σχέδιο της βρετανικής κυβέρνησης. Η απόφαση αυτή ήταν αρκετή για να ξεσπάσει «πόλεμος» στην Λίβερπουλ, με τους οπαδούς των Reds να εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκεια τους.

Oι Πολίτες δεν θα ακολουθήσουν αυτήν την τακτική και με απόφαση του προέδρου του συλλόγου Καλντούν Αλ Μουμπάρακ δεν θα θέσουν σε υποχρεωτική άδεια κανέναν από τους υπαλλήλους τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Πολίτες διαθέτουν 463 υπαλλήλους, από τους οποίους οι 254 είναι εμπορικό και διοικητικό προσωπικό, ενώ σε ανακοίνωση του ο σύλλογος του Μάντσεστερ αναφέρει: «Σκοπός της Σίτι είναι να προστατέψει τους ανθρώπους της, τις δουλειές τους και την επιχείρησή τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ