Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Αν ο ΠΑΟΚ είχε χιούμορ θα καλούσε στο CAS για μάρτυρα υπεράσπισης τον Μπαλτάκο! Να τους πει για τις πατάτες...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στο χέρι του Πογκμπά να φύγει από τη Γιουνάιτεντ

Ο Πολ Πογκμπά έχει τη δυνατότητα να αποχωρήσει από την αγγλική ομάδα, καθώς υπάρχει ένας κανονισμός της FIFA που του το επιτρέπει.

Στο χέρι του Πογκμπά να φύγει από τη Γιουνάιτεντ | to10.gr

Δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Equipe αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο ο Πολ Πογκμπά μπορεί να τερματίσει το συμβόλαιό του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εάν το θελήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Γάλλος μέσος, ο οποίος έχει συμβόλαιο έως το 2021, μπορεί να το λύσει μονομερώς, αν προσφύγει στο άρθρο 17 της FIFA για τις μεταγραφές, το οποίο του επιτρέπει να λύσει ένα συμβόλαιο, μετά το πέρας των τριών πρώτων χρόνων σε μια ομάδα, εφόσον το έχει υπογράψει πριν από τα 27 του χρόνια.

Ο Πογκμπά πήγε, ξανά, στην Γιουνάιτεντ το 2016, σε ηλικία 23 ετών, όπερ σημαίνει ότι μπορεί να το κάνει, χωρίς βεβαίως αυτό να σημαίνει ότι ο αγγλικός σύλλογος δεν θα αποζημιωθεί. Για την ακρίβεια, το ποσό που δικαιούται προκύπτει από τα χρόνια που έχει ακόμα συμβόλαιο, ένα για την ακρίβεια, με την Γιουνάιτεντ να έχει δικαίωμα μονοετούς επέκτασης, τον μισθό του και τα χρήματα που υπολογίζει η Γιουνάιτεντ ότι μπορεί να χάσει σε διαφημιστικά συμβόλαια.

Η αποζημίωση, βεβαίως, θα ηταν κατώτερη από τα εκατό εκατομμύρια ευρώ που ζητάει τώρα η Γιουνάιτεντ και θα έφτανε τα 50-60 εκατομμύρια. Ο Πογκμπά, βεβαίως, δεν θέλει να φτάσει σε αυτό το σημείο, αλλά αν η Γιουνάιτεντ του βάλει εμπόδια, δεν αποκλείεται να το κάνει.