Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Είναι παράνομο, λέει, να γίνουν εκλογές της ΕΠΟ το καλοκαίρι. Λες και δεν υπάρχει Γεραπετρίτης να κάνει μια τροπολογία.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φαν Ντάικ: «Να με θυμούνται ως έναν θρύλο της Λίβερπουλ»

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ μίλησε για την καριέρα του στη Λίβερπουλ, τονίζοντας ότι θέλει να μείνει στην ιστορία των κόκκινων ως ένας από τους θρύλους τους.

Φαν Ντάικ: «Να με θυμούνται ως έναν θρύλο της Λίβερπουλ» | to10.gr

Η πορεία του με τη φανέλα της Λίβερπουλ εξελίσσεται από το καλό στο καλύτερο. Από τη στιγμή που μεταγράφηκε κατόπιν αμφισβήτησης για την αντιστοιχία των 80 εκατομμυρίων ευρώ με την ποιότητά του ως σήμερα, ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ έχει διαψεύσει κάθε επικριτή του, μετατρέποντας τον σε θαυμαστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πλέον, ο στόχος του Ολλανδού είναι να ζήσει ακόμη μεγαλύτερες στιγμές με τους Reds και να φτάσει σε σημείο να τον νοσταλγούν οι οπαδοί ως έναν θρύλο του συλλόγου, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά και στην καταλανική «Sport»:

«Θέλω να με θυμούνται ως έναν θρύλο της Λίβερπουλ. Να πετύχω υπέροχα πράγματα μαζί της. Έχουμε μια φανταστική ομάδα, δεν υστερούμε σε τίποτα, έχουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να συνεχίσουμε να νικάμε. Ένα ευέλικτο σύνολο, το στυλ παιχνιδιού μας δίνει τροφή για νίκες και φυσικά το γήπεδο και οι υποστηρικτές μας που παίζουν τον ρόλο τους. Θέλω να γίνω σαν κι αυτούς τους παίκτες που επιστρέφουν στο Άνφιλντ μετά την απόσυρση. Βλέπω θρύλους του συλλόγου στις εξέδρες και νιώθω μέρος μιας μεγάλης οικογένειας».