Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Όλα κρίνονται την Δευτέρα για την Ευρωλίγκα, ο ΠΑΟΚ έχει ήδη ζητήσει «παύλα»...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σπουδαία κίνηση από τον Μανέ: Χτίζει νοσοκομείο στη Σενεγάλη

Ο Σαντιό Μανέ προχωράει σε μια υπέροχη κίνηση στη χώρα του, προκειμένου να βοηθήσει τους συμπατριώτες του.

Σπουδαία κίνηση από τον Μανέ: Χτίζει νοσοκομείο στη Σενεγάλη | to10.gr

Στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ «Made in Senegal» που αναφέρεται στη ζωή του, ο επιθετικός της Λίβερπουλ, Σαντιό Μανέ αποκάλυψε πως χτίζει νοσοκομείο στη Σενεγάλη προκειμένου να δώσει ελπίδα στους ανθρώπους της χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ήμουν 7 χρονών. Παίζαμε στο δρόμο, όταν με πλησίασε ένας ξάδερφός μου και μου είπε: ‘Σαντιό, ο πατέρας σου πέθανε’. Απάντησα: ‘Αλήθεια; Αστειεύεται…’. Αδυνατούσα να το συνειδητοποιήσω. Πριν πεθάνει, είχε κάποιου είδους αρρώστια για μερικές εβδομάδες. Του δίναμε κάποια παραδοσιακά γιατροσόφια που τον κράτησαν για 3-4 μήνες. Ωστόσο, η αρρώστια επέστρεψε και τα φάρμακα δεν λειτουργούσαν πλέον και επειδή στο χωριό μου, το Μπαμπαλί δεν είχε νοσοκομείο, χρειάστηκε να τον μεταφέρουμε σε διπλανό χωριό μήπως και του σώσουν τη ζωή. Αλλά δεν κατέστη δυνατό», σχολίασε ο Μανέ, ενώ για τη σχέση με τον πατέρα του, είπε:

«Όταν ήμουν μικρός, ο πατέρας μου μου έλεγε πως ήταν υπερήφανος για εμένα. Ήταν ένας άνθρωπος με μεγάλη καρδιά. Ο θάνατός του είχε αντίκτυπο τόσο σε εμένα όσο και στην υπόλοιπη οικογένεια. Όμως σκέφτηκα πως πλέον πρέπει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω τη μητέρα μου. Είναι δύσκολο να διαχειριστείς κάτι τέτοιο όταν είσαι νέος».