Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Απο τη Ρωσία με αγάπη...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μάντσεστερ Σίτι: Συμφωνούν σε αναβολές μισθών οι παίκτες

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ από το εξωτερικό, οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι συμφωνούν σε αναβολές μισθών για να περιορίσουν την οικονομική ζημιά του συλλόγου από τον κορωνοϊό.

Μάντσεστερ Σίτι: Συμφωνούν σε αναβολές μισθών οι παίκτες | to10.gr

Η πανδημία του κορωνοϊού πλήττει οικονομικά την Premier League, η οποία θα χάσει σχεδόν 1 δις λίρες αν δεν ολοκληρωθεί η σεζόν. Στο ίδιο κάδρο και οι ομάδες, οι οποίες κάνουν ότι μπορούν για να μειώσουν την οικονομική ζημιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Kάτω από αυτό το πρίσμα, η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους παίκτες της ομάδας για αναβολές πληρωμών και σύμφωνα με την Daily Mail οι δυο πλευρές βρίσκονται κοντά στην επίτευξη συμφωνίας.

Επιπλέον, στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι ζήτησαν από την διοίκηση της ομάδας να μην ξοδέψει κανένα τεράστιο ποσό στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, ως προϋπόθεση να συμφωνήσουν στις αναβολές των μισθών.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα τόσο τα στελέχη της διοίκησης όσο και ο Πεπ Γκουαρδιόλα συμφώνησαν σε περικοπές των μισθών τους, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι έχει ανακοινώσει ότι δεν θα θέσει κανέναν υπάλληλο της σε υποχρεωτική άδεια.