Άρσεναλ : Πιστεύει σε Μαυροπάνο ο Ταυλαρίδης

Άρσεναλ : Πιστεύει σε Μαυροπάνο ο Ταυλαρίδης

Όλα τα φόντα έχει ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, προκειμένου να κάνει λαμπρή καριέρα στην Άρσεναλ, σύμφωνα με τον Στάθη Ταυλαρίδη.

Ο Στάθης Ταυλαρίδης ήταν ο πρώτος Έλληνας που πήρε μεταγραφή στην Άρσεναλ, χωρίς όμως να πετύχει να καθιερωθεί στους Λονδρέζους. Στα χνάρια του βαδίζει και ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, ο οποίος εδώ και μερικές ώρες είναι και με τη βούλα παίκτης της αγγλικής ομάδας.

Ο παλαίμαχος στόπερ μιλώντας στην ιστοσελίδα «Goal», τόνισε πως το μέλλον ανήκει στον πρώην παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα και ότι αν δουλέψει σωστά, τότε θα καταφέρει σπουδαία πράγματα.

«Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής με σπουδαίο μέλλον, αλλά το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι έχει καλό και σοβαρό χαρακτήρα, ο οποίος θα τον βοηθήσει να πετύχει. Ο Μαυροπάνος διαθέτει ολόκληρο το πακέτο για μια εξαιρετικά επιτυχημένη καριέρα και πιστεύω ότι θα αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα της Άρσεναλ, γιατί έχει την ποιότητα και την προσωπικότητα να το κάνει. Η συμβουλή που έχω να του δώσω είναι να μείνει ο εαυτός του και να έχει πίστη στις δυνατότητές του, προσωπικά αισθάνομαι τυχερός που υπήρξα μέλος της Άρσεναλ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ