Tα συλλυπητήρια του Αρτέτα στον Γκουαρδιόλα

Tα συλλυπητήρια του Αρτέτα στον Γκουαρδιόλα

Ο Μικέλ Αρτέτα εξέφρασε τα συλλυπητήρια προς τον Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος έχασε την μητέρα από τον κορωνοϊό.

O Πεπ Γκουαρδιόλα βρίσκεται στην Βαρκελώνη μετά τον θάνατο της μητέρας του, με τον Μικέλ Αρτέτα να είναι από τους πρώτους που εξέφρασαν τα συλλυπητήρια του προς τον Καταλανό τεχνικό.

Ο προπονητής της Άρσεναλ, ο οποίος ήταν βοηθός του Γκουαρδιόλα στην Μάντσεστερ Σίτι για τέσσερα χρόνια, μίλησε στο Sky Sports για τις δύσκολες ώρες που περνάει ο 49άχρονος τεχνικός, ενώ περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στην Ισπανία λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Έχω έρθει σε επαφή με τον Πεπ και είναι πραγματικά λυπηρά νέα.Γνωρίζω πολύ καλά την οικογένειά του και στέλνω τα συλλυπητήριά μου σε όλους τους.

Για την κατάσταση που επικρατεί στην Ισπανία: Τα πράγματα είναι πολύ περίπλοκα πίσω στην Ισπανία αυτή τη στιγμή. H κυβέρνηση έχει πάρει ακόμα ισχυρότερα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού και κατάσταση αυτή την στιγμή είναι πολύ κρίσιμη».’

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο Αρτέτα, όσο και η γυναίκα του είχαν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό και ήταν ένας από τους λόγους, έτσι ώστε η Premier League να βάλει «λουκέτο» στο πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ