Κράουτς για Λίβερπουλ: «Όταν είδα τον Βορονίν και τον Εντόγκ να παίρνουν ευκαιρίες…»

Κράουτς για Λίβερπουλ: «Όταν είδα τον Βορονίν και τον Εντόγκ να παίρνουν ευκαιρίες…»

Ο Πίτερ Κράουτς μετάνιωσε που δεν πάλεψε περισσότερο για την παραμονή του στην Λίβερπουλ, όπως παραδέχεται σε δηλώσεις του.

Το 2008 κι ύστερα από τρία χρόνια στην Λίβερπουλ, ο Πίτερ Κράουτς έφυγε από τους «reds» για την Πόρτσμουθ αφού δεν βρισκόταν στις βασικές επιλογές του Ράφα Μπενίτεθ.

Όπως δηλώνει όμως σήμερα, 12 χρόνια μετά πλέον, έχει μετανιώσει που δεν το πάλεψε λίγο ακόμη για να μείνει στην ομάδα, ειδικά βλέποντας πως τα επόμενα χρόνια πήραν ευκαιρίες παίκτες όπως ο Βορονίν και ο Ενγκόνγκ.

Όσα είπε:

«Ορισμένα πράγματα γίνονται για κάποιο λόγο, όπως ότι ηττηθήκαμε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2007. Αυτό που με πείραξε ήταν ότι έφυγα από τη Λίβερπουλ το 2008. Ο Μπενίτεθ ήταν χαρούμενος που έφευγα, αφού πάντα με αντιμετώπιζε ως… plan B.

Μία από τις αιτίες που τελικά πήγα στην Πόρτσμουθ, ήταν το τρομερό δίδυμο Τζέραρντ – Τόρες. Όμως ενάμιση χρόνο μετά, όταν είδα τον Βορονίν και τον Εντόγκ να παίρνουν ευκαιρίες, με έκανε να πω… μακάρι να είχα μείνει. Δε φεύγεις από μια ομάδα όπως η Λίβερπουλ τόσο εύκολα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ