Μπρούνο Φερνάντες: «Οι οπαδοί περιμένουν ότι ο Πογκμπά όσα κάνουν Μέσι και Ρονάλντο»

Μπρούνο Φερνάντες: «Οι οπαδοί περιμένουν ότι ο Πογκμπά όσα κάνουν Μέσι και Ρονάλντο»

Ο Μπρούνο Φερνάντες αποκάλυψε ότι ανυπομονεί να παίξει με τον Πολ Πογκμπά στο κέντρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά αναγνώρισε ότι οι προσδοκίες των οπαδών από τον Γάλλο είναι πολύ υψηλές.

Πολύ υψηλές χαρακτήρισε ο Μπρούνο Φερνάντες τις προσδοκίες των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον Πολ Πογκμπά.

«Οι οπαδοί αναμένουν ότι ο Πογκμπά θα κάνει το ίδιο πράγμα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους ή τον Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα. Όλοι το περιμένουν από αυτόν, γιατί ξέρουν τις ικανότητές του.

Η ομάδα έχει μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτόν», εξήγησε ο Πορτογάλος μέσος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, προσθέτοντας ότι ανυπομονεί να παίξει μαζί με τον Γάλλο.

«Είμαι πολύ, πολύ ενθουσιασμένος για την πιθανότητα να παίξω δίπλα στον Πογκμπά. Έχουμε πολλούς ποιοτικούς παίκτες στο κέντρο. Ο Πογκμπά έχει τραυματιστεί εδώ και πολύ καιρό, αλλά όλοι γνωρίζουν τις ικανότητές του. Είναι αλήθεια ότι στο ποδόσφαιρο οι άνθρωποι ξεχνούν την ποιότητά σου όταν κάνεις ένα λάθος. Μπορείς να παίξεις 34 καλά παιχνίδια και στη συνέχεια να έχεις μια κακή απόδοση, και ο κόσμος δεν θα ξεχάσει αυτό το παιχνίδι. Ο Πογκμπά προέρχεται από μια κακή στιγμή, οι προσδοκίες είναι υψηλές επειδή είναι παίκτης κλάσης», τόνισε ο Φερνάντες.

«Γνωρίζω τον Πογκμπά από όταν έπαιζε για τη Γιουβέντους, γιατί έπαιζα εναντίον του στην Ιταλία. Μπορείτε να πιστέψετε ότι είναι πολύ δύσκολο να παίξεις εναντίον του, επειδή έχει φυσική και τεχνική δύναμη. Είναι δύσκολο να βρεις έναν παίκτη σαν τον Πογκμπα, ο οποίος είναι δυνατός και με τεχνική. Ελπίζω να επιστρέψει σύντομα», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ