Όταν ο… προφήτης Πεπ κράτησε την υπόσχεση του στον Γκάλαχερ

Όταν ο… προφήτης Πεπ κράτησε την υπόσχεση του στον Γκάλαχερ

Μια άκρως αποκαλυπτική ιστορία έφερε στο φως της δημοσιότητας ο διάσημος μουσικός, Νόελ Γκάλαχερ.

Μια άκρως αποκαλυπτική ιστορία έφερε στο φως της δημοσιότητας ο διάσημος μουσικός, Νόελ Γκάλαχερ.

Ο γνωστός οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι σε συνέντευξη που παραχώρησε ανέφερε ότι πριν ξεκινήσει η αγωνιστική δράση στην Premier League την σεζόν 2017-2018, ο Πεπ Γκουαρδιόλα του είχε στείλει μήνυμα στο κινητό ότι η Μάντσεστερ Σίτι θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

«Ο Γκουαρδιόλα στην πρώτη του σεζόν στην Σίτι δεν κατάφερε να κερδίσει τίποτα για πρώτη φορά στην καριέρα του. Πολλοί οπαδοί σκεφτήκανε και τώρα τι θα γίνει. Εγώ του έστειλα καλή τύχη πριν ξεκινήσει η σεζόν και εκείνος μου απάντησε ότι θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα φέτος, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό», ανέφερε αρχικά ο Νόελ Γκάλαχερ, ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε: «Φαινόταν αρκετά σίγουρος, είχε πάρει του παίκτες που ήθελε και είχε φτιάξει μια εξαιρετική ομάδα, που δύσκολα θα την αντιμετώπιζε κανείς».

Εν τέλη ο… προφήτης Γκουαρδιόλα, φρόντισε να κρατήσει την υπόσχεση του στον Γκάλαχερ, καθώς η Μάντσεστερ Σίτι έκανε επίδειξη δύναμης εκείνη την χρονιά, κατακτώντας δια περιπάτου το πρωτάθλημα, σπάζοντας παράλληλα αρκετά ρεκόρ στην Premier League.

Οι Πολίτες έκαναν ρεκόρ πόντων στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, συγκεντρώνοντας 100 βαθμούς, τερματίζοντας έτσι στην πρώτη θέση, αφήνοντας δεύτερη την συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ με 81.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ