Τσάβι: «Ο Γκουαρδιόλα με έχει επηρεάσει ως προπονητή»

Τσάβι: «Ο Γκουαρδιόλα με έχει επηρεάσει ως προπονητή»

Ο Τσάβι αποθέωσε τον Πεπ Γκουαρδιόλα και τόνισε πως ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι τον έχει επηρεάσει ως προπονητή.

Ο Τσάβι Ερνάντες έχει συνδέσει την ποδοσφαιρική του καριέρα με την Μπαρτσελόνα αλλά και με τον Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο Καταλανός τεχνικός τον βοήθησε στο έπακρο ως ποδοσφαιριστή, συμβάλλοντας τα μέγιστα για την εξέλιξη του.

Πλέον, η άλλοτε δόξα των Μπλαουγκράνα και νυν προπονητής της Αλ Σαντ σε δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Μάντσεστερ Σίτι αποθέωσε τον Καταλανό , τονίζοντας τις επιρροές που έχει πάρει από τον εκείνον, ως προπονητής, ενώ υποστήριξε ότι ο τεχνικός των Πολιτών είναι ο καλύτερος στον κόσμο.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Η ιδέα μου γύρω από το ποδόσφαιρο είναι πολύ παρόμοια με αυτή του Πεπ. Ο Γκουαρδιόλα θέλει να είναι κυρίαρχος, θέλει να έχει την μπάλα, την κατοχή, πολλές επιθετικές κινήσεις. Στο τέλος έχει να κάνει με το πόσο ενεργός είσαι στο παιχνίδι».

«Έχω μάθει πολλά με τον Γκουαρδιόλα, από τον τρόπο του, τη φιλοδοξία που έχει, την επιθυμία και το πάθος που νιώθει. Είναι παθιασμένος με το ποδόσφαιρο και ήταν χαρά μου να είμαι κοντά του. Μιλάμε συχνά. Έχουμε μια καλή σχέση. Συναντηθήκαμε το καλοκαίρι και είχαμε ένα δείπνο, το οποίο ήταν πολύ ωραίο. Για να είμαι ειλικρινής, τον θεωρώ τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Οπότε οποιαδήποτε γνώση μπορεί να μου δώσει θα είναι κάτι περισσότερο από ευπρόσδεκτη».

Για την δουλειά του στην Μάντσεστερ Σίτι: «Ήμουν σίγουρος ότι θα πετύχει στην Σίτι/ Βεβαίως, η πρώτη χρονιά ήταν δύσκολη για αυτόν, γιατί έπρεπε να προσαρμοστεί στο διαφορετικό στυλ που έχει το αγγλικό ποδόσφαιρο Ωστόσο, δεν υπήρχε αμφιβολία ότι ο Γκουαρδιόλα ότι θα πετύχαινε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ