Παπασταθόπουλος: «Θέλουμε να τελειώσει το πρωτάθλημα»

Παπασταθόπουλος: «Θέλουμε να τελειώσει το πρωτάθλημα»

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θέλουν να ολοκληρωθεί η σεζόν και το πρωτάθλημα.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος σε τηλεοπτική του συνέντευξη τόνισε πως υποστηρίζει ότι πρέπει να συνεχιστεί η σεζόν στο πρωτάθλημα της Premier League.

Παράλληλα, ο Έλληνας αμυντικός της Άρσεναλ αναφέρθηκε στον τρόπο που βιώνει την πανδημία του κορωνοϊού και εξηγεί την άποψη του για την συνέχεια της σεζόν.

«Η Άρσεναλ ήταν μία πρόκληση για μένα γιατί ήθελα να αγωνιστώ στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Η Άρσεναλ μου έδωσε την ευκαιρία εδώ και 1,5 χρόνο και μπορώ να πω ότι είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Σε ότι αφορά την κατάσταση με τον κορωνοϊό, σε εμένα δεν έδωσε κάτι μεγαλύτερο ως φόβο. Εγώ το είχα πάρει σοβαρά από την αρχή γιατί έβλεπα την κατάσταση στην Ιταλία. Ακολουθούσε και η Ισπανία και το είχα πάρει πιο σοβαρά. Προστατευόμουν, εγώ, η οικογένεια μου, ειδικά μετά το πρώτο κρούσμα του προπονητή μας, που λένε ότι εδώ είναι πια στην πόρτα μας. Μετά μπήκαμε σε καραντίνα και έγιναν όλα πιο ήρεμα.

Για την επανέναρξη δεν έχουμε ακόμα κάποια εικόνα. Λένε πως θα ξεκινήσουμε προπονήσεις, αλλά δεν έχουμε εικόνα. Όλα είναι στον αέρα. Εμείς ως ποδοσφαιριστές θα θέλαμε να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα και να τελειώσουν και να ξαναέρθουμε στην κανονικότητα, στην ρουτίνα μας. Οι προπονήσεις που έχω κάνει μόνος μου είναι πάρα πολλές και καλές. Το θέμα είναι το ποδοσφαιρικό, να ακουμπήσουμε μπάλα. Μία εβδομάδα, 10 μέρες, 15 μέρες θα δείξει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ