Άρσεναλ: Περιζήτητος ο Ομπαμεγιάνγκ

Άρσεναλ: Περιζήτητος ο Ομπαμεγιάνγκ

Ο Γκαμπονέζος μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Άρσεναλ και πολλές είναι οι ομάδες που παραμονεύουν για να τον αποκτήσουν αν δεν ανανεώσει.

Οι οικονομικές επιπτώσεις από την πανδημία του κορωνοϊού «χτύπησαν» από πολύ νωρίς την Άρσεναλ, η οποία κατάφερε να «περάσει» με πολύ… κόπο και συζήτηση στους παίκτες της το πλάνο περικοπών ύψους 12,5% επί των ετήσιων μισθών.

Η πολύ «σφικτή» κατάσταση των οικονομικών των «κανονιέρηδων», ήταν και ο λόγος που τα τελευταία δύο 24ωρα έχουν «φουντώσει» εκ νέου τα σενάρια στο «Νησί», περί δεδομένης πώλησης του Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ το προσεχές καλοκαίρι, προκειμένου να «μαζέψει» ως έναν βαθμό την οικονομική «ζημιά» που θα υποστεί από τον ιό Covid-19.

Ο Ομπαμεγιάνγκ (που έχει σημειώσει 49 γκολ σε 75 αγώνες του στην Premier League) μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τους Λονδρέζους, οι (προ κορωνοϊού) συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας τους δεν τελεσφόρησαν, παρά την πολύ έντονη επιθυμία του κόουτς Μικέλ Αρτέτα να μείνει ο 30χρονος φορ στην Άρσεναλ και τα επόμενα χρόνια και οι «μνηστήρες» κάνουν πλέον… ουρά και περιμένουν το «σινιάλο» της αγγλικής ομάδας για να καταθέσουν προτάσεις.

Οι δε ενδιαφερόμενοι δεν είναι μόνο από το εξωτερικό (Ίντερ, Μπαρτσελόνα) αλλά και από την Αγγλία, όπου η Τσέλσι παρακολουθεί με πολύ έντονο ενδιαφέρον τις εξελίξεις και ετοιμάζεται να κάνει την… κίνησή της.

Τον περασμένο Γενάρη η Άρσεναλ είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα καθίσει να συζητήσει καμία πρόταση για τον Ομπαμεγιάνγκ κάτω από 50 εκατ. λίρες (περίπου 57 εκατ. Ευρώ), ωστόσο το συγκεκριμένο ποσό είναι δεδομένο πως θα… πέσει πολύ, μετά την κρίση που θα φέρει (και) στις τιμές των ποδοσφαιριστών η πανδημία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ