Επιστρέφουν στην Αγγλία και ετοιμάζονται για… καραντίνα ξένοι παίκτες και προπονητές

Επιστρέφουν στην Αγγλία και ετοιμάζονται για… καραντίνα ξένοι παίκτες και προπονητές

Οι ξένοι παίκτες και προπονητές που βρίσκονται στις πατρίδες τους εν μέσω κορωνοϊού, όπως ο Πεπ Γκουαρντιόλα, με την επιστροφή τους στην Αγγλία θα τεθούν σε καραντίνα 14 ημερών.

Σε κατ΄ οίκον περιορισμό, διάρκειας δύο εβδομάδων, είναι πολύ πιθανό να τεθούν ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα και τουλάχιστον 7-8 παίκτες της αρχικής ενδεκάδας, αφότου επιστρέψουν στην Αγγλία για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, όπως αναφέρουν οι Times.

Με την Premier League να ελπίζει να επιστρέψουν οι ομάδες στη δράση τον Ιούνιο, οι ξένοι παίκτες και οι προπονητές που επιστρέφουν στο Νησί είναι πιθανό να κληθούν να μπουν σε καραντίνα, στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, σύμφωνα με το έγκυρο βρετανικό έντυπο.

Η εφημερίδα προσθέτει ότι τουλάχιστον τέσσερις προπονητές, όπως επίσης και ποδοσφαιριστές από αρκετές ομάδες θα μπορούσαν να μολυνθούν από τον ιό.

Ο Γκουαρντιόλα βρίσκεται στην Ισπανία, μετά τον θάνατο της μητέρας του, ενώ άλλοι 8 παίκτες της Σίτι βρίσκονται στην πατρίδα τους.
Ο τεχνικός της Γουλβς, Νούνο Εσπίριτο Σάντο και το προπονητικό του επιτελείο βρίσκονται στην Πορτογαλία, ενώ πάνω από 5 παίκτες της ομάδας είναι εκτός Αγγλίας, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ