«Στο στόχαστρο της Νιουκάστλ ο Φαν Ντε Μπεκ»

«Στο στόχαστρο της Νιουκάστλ ο Φαν Ντε Μπεκ»

Οι Ανθρακωρύχοι θέλουν να ενισχύσουν την μεσοεπιθετική τους γραμμή, με τον Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ του Άγιαξ να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Η επικείμενη δραστηριοποίηση του Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν θα αλλάξει συνολικά το επίπεδο της Nιουκάστλ.

Οι ανθρακωρύχοι ήδη βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή, με τους Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, Λουτσιάνο Σπαλέτι Ζόρζε Ζεσούς και Μαουρίσιο Ποκετίνο να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Ωστόσο πέρα από την απόκτηση ενός προπονητή, ο οποίος θα ηγηθεί της προσπάθειας για διάκριση, στην Νιουκάστλ έχουν αρχίσει να κοιτάνε και ονόματα ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα είναι ικανοί να κάνουν την διαφορά.

Ένα από αυτά είναι του Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ, ο οποίος σύμφωνα με όσα αναφέρει το Le10Sport, βρίσκεται στο στόχαστρο της Νιουκάστλ. Μάλιστα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, οι Ανθρακωρύχοι θέλουν να αποκτήσουν τον νεαρό μέσο του Αγιαξ -ως μοχλό πίεσης- έτσι ώστε να καταφέρουν να έρθουν σε συμφωνία και με τον Μαουρίσιο Ποκετίνο, ο οποίος έχει πολύ καλή άποψη για τον παίκτη.

Ωστόσο, η υπόθεση του Ολλανδού άσου του Άγιαξ μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς ο 23άχρονος άσος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του, ενώ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του για την ενίσχυση της μεσαίας της γραμμής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ