«Όποιος δεν θέλει να αγωνιστεί μπορεί να κάτσει σπίτι»

«Όποιος δεν θέλει να αγωνιστεί μπορεί να κάτσει σπίτι»

Ιδιοκτήτης ομάδας της Premier League τόνισε σε Μέσο της Αγγλίας ότι οι αθλητές δεν είναι αναγκασμένοι να επιστρέψουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Η εβδομάδα είναι κρίσιμη για το ποδόσφαιρο και δη για την Premier League, ο οποίο την Παρασκευή σε τηλεδιάσκεψη θα δει στο τραπέζι όλες τις προτάσεις για τον τρόπο θα επιστρέψει στην κανονική διάρκεια η σεζόν.

Στις 7/5, η κυβέρνηση θα εξετάσει το ενδεχόμενο εάν είναι πιθανό να συμβεί αυτό και πως είναι πιθανή η επιστροφή των παικτών στις προπονήσεις, ακόμα και σε μικρά γκρουπ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Sky Sports, οι παίκτες είναι φοβισμένοι για την υπάρχουν κατάσταση και δεν νιώθουν ασφάλεια, κάτι που ώθησε ιδιοκτήτη ομάδας του πρωταθλήματος να τονίσει ότι θα μπορέσουν να καθίσουν σπίτι.

«Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να παίξει. Όλα εξαρτώνται από τους ίδιους», ανέφερε ένας ιδιοκτήτης ομάδας της Premier League στο αγγλικό Μέσο και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει καμία πρόθεση να ολοκληρώσουμε τώρα τη σεζόν. Θέλουμε να παίξουμε», τονίζοντας πως αν δεν διεξαχθούν τα εναπομείναντα 92 ματς, τότε πολλές ομάδες θα έρχονταν σε οριακή οικονομική κατάσταση.

«Αν περιμένουμε το εμβόλιο, θα είχαμε 18 μήνες χωρίς ποδόσφαιρο και 90% των ομάδων θα χρεοκοπούσε. Ακόμα κι αν απολύαμε το 95& του προσωπικού μας, πάλι θα χρεοκοπούσαμε, καθώς θα έπρεπε και πάλι να πληρώσουμε τους ποδοσφαιριστές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ