Επαφές Λίβερπουλ-Νάπολι για Κουλιμπαλί

Επαφές Λίβερπουλ-Νάπολι για Κουλιμπαλί

Σε διαπραγματεύσεις με την Νάπολι για την απόκτηση του Καλιντού Κουλιμπαλί είναι η Λίβερπουλ.

Η Λίβερπουλ βρίσκεται στην αναζήτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ στο κέντρο της άμυνας την επόμενη χρονιά και σύμφωνα με τον Tuttomercato η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχει σε πρώτο πλάνα τον Καλιντού Κουλιμπαλί.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιταλική ιστοσελίδα, η Νάπολι μπορεί να χρειαστεί να πουλήσει τον Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό στην επόμενη μεταγραφική περίοδο, έτσι ώστε να περιορίσει τις οικονομικές ζημιές της λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Αυτό το γεγονός θέλουν να εκμεταλλευτούν και οι Reds, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει ήδη τις διαπραγματεύσεις με τους Παρτονοπέι.

Ωστόσο η Λίβερπουλ δεν είναι η μόνη ομάδα που έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Κουλιμπαλί, καθώς και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρακολουθεί την περίπτωση του, με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να θεωρεί τον Σεναγαλέζο τον ιδανικό παρτενέρ για τον Χάρι Μαγκουάιρ.

Ο Κουλιμπαλί έχει συμβόλαιο με την Νάπολι μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ενώ ο ιδιοκτήτης της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, δε συζητά το ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον Αφρικανό άσο με λιγότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ