Λαπόρτ: «Προέχει η υγεία και μετά το ποδόσφαιρο…»

Λαπόρτ: «Προέχει η υγεία και μετά το ποδόσφαιρο…»

Ο Εμερίκ Λαπόρτ τόνισε ότι πάνω από όλα είναι η υγεία και μετά το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός.

Ο Εμερίκ Λαπόρτ ξεκαθάρισε ότι η επιστροφή στην ενεργό δράση θα πρέπει να γίνει μόνο όταν οι ειδικοί κρίνουν ότι δεν θα υπάρχει κίνδυνος για την υγεία των ανθρώπων που θα βρεθούν στο γήπεδο.

Ακόμα ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε ότι πάνω από όλα είναι η υγεία και μετά το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι διαφορετικό για εμάς εάν μας πουν ότι ξεκινάμε σε μία εβδομάδα ή σε έναν μήνα. Τα νέα σύντομα θα είναι καλά. Το σημαντικότερο όλων είναι η υγεία. Περιμένουμε τα νέα από τους ειδικούς. Είναι κορυφαίοι στη δουλειά τους και προσπαθούν να λάβουν την κατάλληλη απόφαση για όλους μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός άσος και συνέχισε:

«Μου λείπει πολύ το ποδόσφαιρο. Θέλω να ξαναπαίξω, να προπονηθώ. Νομίζω ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο διάστημα που είχα τόση αποχή από το ποδόσφαιρο. Ελπίζω σύντομα να επιστρέψουμε, να παίξουμε στο πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Η οικογένειά του ζει στην Ισπανία, σε μια από τις χώρες που επλήγησαν περισσότερο στην Ευρώπη από την πανδημία. Ο ίδιος παραμένει ήρεμος: «Μου είναι δύσκολο να μη βλέπω τους δικούς μου ανθρώπους, αλλά απολαμβάνω την παρέα όσων βρισκόμαστε στο Μάντσεστερ και περνάμε μαζί την καραντίνα: την κοπέλα μου και τη γάτα μου.

Μένω μόνος από 12 ετών, επομένως μου είναι φυσιολογικό να λείπω από το πατρικό μου. Το πιο δύσκολο μέρος όλου αυτού είναι ότι δεν ξέρουμε το πότε θα έχουμε τη δυνατότητα να ξαναδούμε τους ανθρώπους μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ