Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Μεταγραφικά σενάρια για Άλεξ Σάντρο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Μεταγραφικά σενάρια για Άλεξ Σάντρο

Ο Βραζιλιάνος μπακ φαίνεται πως αποτελεί μια εξαιρετική λύση στο πρόβλημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο αριστερό άκρο της άμυνάς της.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Άλεξ Σάντρο από τη Γιουβέντους όπως αναφέρει η Mirror. Για τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της και η Τσέλσι, ωστόσο φαίνεται πως έχει αφήσει την περίπτωσή του.

Οι μπλε του Λονδίνου είχαν αποτύχει να αποσπάσουν την υπογραφή του το περασμένο καλοκαίρι, καθώς η Γιουβέντους ζητούσε 53 εκατομμύρια λίρες για να τον παραχωρήσει.

Ο προπονητής των κόκκινων διαβόλων, Ζοζέ Μουρίνιο, δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με τις επιλογές που έχει για το αριστερό άκρο της άμυνας. Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος προπονητής υπολογίζει στους Λουκ Σο και Ντάλεϊ Μπλιντ για τη θέση αυτή, παίκτες οι οποίοι δεν αποτελούν δυνατές λύσεις στα μετόπισθεν της Γιουνάιτεντ.

Ο Άλεξ Σάντρο φέτος μετράει 19 συμμετοχές και 1 γκολ ως τώρα με τη Γηραιά Κυρία. Μάλιστα, στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Κάλιαρι, ο 26χρονος αριστεροπόδαρος μπακ δεν αγωνίστηκε. Μένει να δούμε πλέον, αν θα υπάρξουν νέα σενάρια και φυσικά αν η ομάδα του Μάντσεστερ καταθέσει επίσημη πρόταση στη Γιουβέντους για την απόκτησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ