Τσέλσι: O Λάμπαρντ έβαλε τέλος στα σενάρια αποχώρησης του Καντέ

Τσέλσι: O Λάμπαρντ έβαλε τέλος στα σενάρια αποχώρησης του Καντέ

Tέλος στις φήμες αποχώρησης του Ένγκολο Καντέ από το Στάμφορντ Μπριτζ έβαλε ο Φράνκ Λάμπαρντ.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ενγκολό Καντέ ο Φράνκ Λάμπαρντ, με τον προπονητή της Τσέλσι παράλληλα να βάζει τέλος και στις φήμες αποχώρησης του Γάλλου μέσου από το Στάμφορντ Μπριτζ.

Ο 29άχρονος άσος βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα τόσο της Μπαρτσελόνα, όσο και της Ρεάλ Μαδρίτης, με ισπανικά δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα να έκαναν αναφορά ότι οι δυο ομάδες θα έκαναν κίνηση για την απόκτηση του στην επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Ωστόσο ο Λάμπαρτντ μιλώντας στο BT Sport ξεκαθάρισε ότι υπολογίζει κανονικά τον Καντέ για την επόμενη αγωνιστική σεζόν, τόνισε ότι θέλει και αυτός να μείνει στους Μπλέ, ενώ τον χαρακτήρισε ποδοσφαιριστή-βαρόμετρο για τους Λονδρέζους.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Προφανώς χρειαζόμαστε τον Κάντε είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Το ήξερα πριν γίνω προπονητής στην Τσέλσι, το ξέρω και τώρα από μετά από έναν χρόνο που συνεργάστηκα μαζί του. Φέτος δεν κατάφερα να τον έχουμε πολύ μαζί μας λόγω των τραυματισμών που είχε. Ήταν μεγάλη απώλεια για εμάς.

Ανυπομονούμε, όταν ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα να τον βάλουμε και πάλι στο σύνολο. Τον χρειαζόμαστε και είναι πρόθυμος να μείνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ