Ινς: «Η Γιουνάιτεντ πρέπει να πουλήσει τον Πογκμπά»

Ινς: «Η Γιουνάιτεντ πρέπει να πουλήσει τον Πογκμπά»

«Χείμαρρος» ο Πολι Ινς κατά του Πολο Πογμπά, με την άλλοτε δόξα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τονίζει ότι οι Κόκκινοι Διάβολοι πρέπει να βάλουν πωλητήριο στον Γάλλο μέσο.

Tην πεποίθηση ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να βάλει πωλητήριο στον Πολ Πογκμπά, εξέφρασε ο Πολ Ινς.

Η άλλοτε δόξα των Κόκκινων Διαβόλων έκανε μετωπιαία επίθεση προς τον Γάλλο μέσο, τονίζοντας ότι δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα στην ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ενώ υποστήριξε ότι η συμπεριφορά του εκτός αγωνιστικού χώρου βλάπει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Αυτό που είναι απογοητευτικό στον Πογκμπά είναι ο τρόπος με τον οποίο ενεργεί, η συμπεριφορά και οι επιδόσεις του αντικατοπτρίζουν ότι δεν είναι σίγουρος ότι θέλει να μείνει. Όταν κοστίζεις αυτά τα χρήματα ως παίκτης, οι οπαδοί περιμένουν να είσαι σταθερά καλός, ειδικά όταν παίζεις για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ .

Οι προσδοκίες τους είναι πολύ υψηλές. Οι επιδόσεις στο γήπεδο, καθώς και η συμπεριφορά του εκτός γηπέδου, με τον ατζέντη του να ενεργεί, δεν είναι καλή για τον σύλλογο.Εάν ο Σόλσκιερ θέλει να επαναφέρει τον σύλλογο στις επιτυχίες τότε πρέπει να φύγει ο Πογκμπά. Για εμένα ο χρόνος του στην Γιουνάιτεντ έχει τελειώσει».

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πογμπά βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, με τις Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν και Ίντερ να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Γάλλο μέσο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ