Mάντσεστερ Σίτι: Ετοιμάζει νέο συμβόλαιο και δίνει το περιβραχιόνιο στον Ντε Μπρόινε

Mάντσεστερ Σίτι: Ετοιμάζει νέο συμβόλαιο και δίνει το περιβραχιόνιο στον Ντε Μπρόινε

Νέο συμβόλαιο με αυξημένες οικονομικές απολαβές και περιβραχιόνιο ετοιμάζει στον Κέβιν Ντε Μπρόινε η Σίτι, έτσι ώστε να τον πείσει να μείνει στο Μάντσεστερ.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Σίτι, εάν ισχύσει ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός του συλλόγου έχει αφήσει ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να παρακολουθεί ήδη στενά την περίπτωση του Βέλγου μέσου.

Οι Πολίτες δεν θέλουν να χάσουν τον κορυφαίο παίκτη τους τη φετινή χρονιά έτσι εύκολα και σύμφωνα με την Daily Mail ετοιμάζουν να προσφέρουν στον 28άχρονο μεσοεπιθετικό νέο συμβόλαιο με αυξημένες οικονομικές απολάβες.

Παράλληλα, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι η Μάντσεστερ Σίτι προορίζει τον Ντε Μπρόινε ως τον επόμενο αρχηγό της ομάδας, καθώς ο Νταβίντ Σίλβα θα αποχαιρετήσει τους Πολίτες, όταν ολοκληρωθεί η σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντε Μπρόινε δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Σίτι μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ενώ σε δηλώσεις του το προηγούμενο χρονικό διάστημα έκανε σαφές ότι η παραμόνη του στο Μάντσεστερ δεν εξάρταται από το γεγονός αν θα παραμείνει και ο Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ