«Φαβορί για Κουλιμπαλί η Λίβερπουλ»

«Φαβορί για Κουλιμπαλί η Λίβερπουλ»

Όπως αναφερουν δημοσιεύματα από το εξωτερικό, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Καλιντού Κουλιμπαλί.

Η Λίβερπουλ βρίσκεται στην αναζήτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ στο κέντρο της άμυνας την επόμενη χρονιά ,με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να έχει σε πρώτο πλάνο τον Καλιντού Κουλιμπαλί.

Ο Αφρικανός κεντρικός αμυντικός είναι στο στόχαστρο και της Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ κατά το παρελθόν το όνομα του έχει ακοουστεί και για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο σύμφωνα με το Le10Sport οι Reds έχουν τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του παίκτη της Νάπολι.

Ο Κουλιμπαλί έχει συμβόλαιο με την Νάπολι μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ενώ ο ιδιοκτήτης της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, δε συζητά το ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον Αφρικανό άσο με λιγότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ. Για αυτό και η Λίβερπουλ στην προσπάθειά της να ρίξει την τιμή του Αφρικανού φέρεται να προτείνει εκτός από τα χρήματα και την επιλογή της παραχώρησης του Λόβρεν ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ