Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Όταν ο Σερ Άλεξ ανακοίνωσε το τέλος (pic)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Όταν ο Σερ Άλεξ ανακοίνωσε το τέλος (pic)

Στις 8 Μαίου του 2013 ο τεράστιος Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το τέλος σε μία μυθική καριέρα και την απόσυρσή του από το ποδόσφαιρο.

«Πριν από επτά χρόνια σήμερα, ο Σερ Άλεξ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχουν αρκετές λέξεις – απλά ο καλύτερος» αναφέρει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην ανάρτησή της, με αφορμή την ανακοίνωση της απόσυρσης από το ποδόσφαιρο του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον το 2013, και τα λέει όλα.

O 78χρονος Σκωτσέζος παρέμεινε για σχεδόν 27 χρόνια στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατακτώντας μαζί της 38 τρόπαια. Είναι ο μακροβιότερος προπονητής στην ιστορία του συλλόγου έχοντας ξεπεράσει το ρεκόρ του Σερ Ματ Μπάσμπι στις 19 Δεκεμβρίου 2010.

Με τους «κόκκινους διάβολους» κέρδισε 13 Premier League, πέντε Κύπελλα, τέσσερα League Cup , δέκα Community Shield, δύο Champions League, ένα Κυπελλούχων, ένα Ευρωπαϊκό Supercup, δύο Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων. Έγινε Σερ το 1999 για τις υπηρεσίες του στο παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ