Προβάδισμα της Λίβερπουλ για Κουλιμπαλί

Προβάδισμα της Λίβερπουλ για Κουλιμπαλί

Η Λίβερπουλ φαίνεται πως είναι το απόλυτο φαβορί για την απόκτηση του Καλιντού Κουλιμπαλί από τη Νάπολι.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Λίβερπουλ, αλλά και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να βρίσκεται ο Καλιντού Κουλιμπαλί με τους «κόκκινους» να έχουν προβάδισμα για την απόκτηση του λόγω της συμμετοχής τους στο Champions League.

Μπορεί η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, το φετινό καλοκαίρι να μην είναι διατεθειμένη να σπρώξει αρκετά εκατομμύρια ευρώ για την μεταγραφική της ενίσχυση, ωστόσο είναι αυτή που έχει το προβάδισμα για την απόκτηση του παίκτη.

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, ο παίκτης έχει κάνει γνωστή, την επιθυμία του να μεταγραφεί σε ομάδα η οποία θα συμμετέχει στο Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι «ρεντς» θα είναι μία από τις ομάδες, που θα δώσουν το παρών στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της επόμενης σεζόν, εν αντιθέσει με την ομάδα του Μάντσεστερ καθώς τα πάντα στην Premier League παραμένουν ανοιχτά, ενώ άπαντες βρίσκονται εν αναμονή της απόφασης, για επιστροφή στην αγωνιστική δράση.

Τέλος όσον αφορά την αξία του 28χρονου άσου της Νάπολι, αυτή σύμφωνα με το Trasnfermarkt ανέρχεται στα 56 εκατομμύρια ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ