Σκέψεις για κάμερες στα αποδυτήρια

Σκέψεις για κάμερες στα αποδυτήρια

Τα τηλεοπτικά δίκτυα θέλουν να κάνουν πιο... ελκυστική την Premier League στο κοινό και προτείνουν να τοποθετηθούν κάμερες στα αποδυτήρια των ομάδων.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν η Premier League θα αρχίσει και πάλι, με τις ομάδες πάντως να επιθυμούν την επανέναρξη, ωστόσο τα τηλεοπτικά δίκτυα που θα δείξουν τους αγώνες κάνουν ήδη σχέδια.

Σχέδια που αφορούν το πως θα κάνουν ακόμα πιο ελκυστικό το προϊόν, τώρα που ο κόσμος δε θα βρίσκεται στα γήπεδα και θα παρακολουθεί τους αγώνες από την τηλεόραση.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της Mirror τα τηλεοπτικά δίκτυα πιέζουν ώστε να έχουν πρόσβαση στα αποδυτήρια, με την παρουσία καμερών, κατά τη διάρκεια των αγώνων, ενώ είναι πιθανό να ζητήσουν συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές στο ημίχρονο των αναμετρήσεων.

Τα δίκτυα αναμένεται να συζητήσουν σε τηλεδιάσκεψη με τη λίγκα το αν θα τους επιτραπεί η πρόσβαση και να υπάρξουν διαπραγματεύσεις γι’ αυτό.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ