Ο ειδικός όρος έξι συλλόγων της Premier League για να παίξουν σε ουδέτερα γήπεδα

Ο ειδικός όρος έξι συλλόγων της Premier League για να παίξουν σε ουδέτερα γήπεδα

Οι έξι τελευταίες ομάδες της Premier League δεν θέλουν να αγωνιστούν σε ουδέτερα γήπεδα, όμως για να το κάνουν ζητούν να μην υπάρξει κανένας υποβιβασμός, ώστε να γλιτώσουν την Championship.

Στην Premier League έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την επανέναρξη και πλέον όλες οι ομάδες ψάχνουν τρόπο να επωφεληθούν, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Η βρετανική εφημερίδα Daily Mail αποκαλύπτει, σε δημοσίευμά της, πως οι έξι τελευταίες ομάδες της Premier League, δηλαδή οι Νόριτς, Γουότφορντ, Άστον Βίλα, Γουέστ Χαμ, Μπράιτον και Μπορνμουθ θα εκφράσουν ξανά ανοιχτά την πλήρη αντίθεσή τους με τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων που απομένουν σε ουδέτερα γήπεδα.

Ωστόσο, για να το δεχθούν, θα θέσουν τον μεγάλο όρο τους, ο οποίος θα είναι να μην υπάρξει κανείς υποβιβασμός στο φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου!

Αυτό το σενάριο, βέβαια, τη δεδομένη χρονική στιγμή φαντάζει τρελό και ανούσιο και σίγουρα δεν θα βολέψει καθόλου τους τηλεοπτικούς κολοσσούς που πληρώνουν για την Premier League, γνωρίζουν ήδη τον πρωταθλητή και βλέπουν μια προσπάθεια να μην έχει κανένα ενδιαφέρον η υπόθεση στην ουρά.

Οι έξι τελευταίες ομάδες ισχυρίζονται ότι είναι τεράστιο πλήγμα για εκείνες και τις πιθανότητες επιβίωσής τους να μην μπορούν να παίξουν στην έδρα τους και γι’ αυτό βάζουν τη δική τους προϋπόθεση, φροντίζοντας να υπερασπιστούν το συμφέρον τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ