Μαρκ Χουράδο: Τα νέο αστέρι της Γιουνάιτεντ κατέχει ένα απίθανο ρεκόρ (vid)

Μαρκ Χουράδο: Τα νέο αστέρι της Γιουνάιτεντ κατέχει ένα απίθανο ρεκόρ (vid)

Ο 16χρονος άσος που πρόσφατα «έκλεψε» από την Μπαρτσελόνα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει ήδη να περηφανεύεται για ένα εκπληκτικό επίτευγμα.

Ακόμη ένα πολλά υποσχόμενο «προϊόν» των ακαδημιών της έχασε πρόσφατα η Μπαρτσελόνα αφού όπως αποκάλυψε προ ημερών η «Sport», ο 16χρονος μπακ, Μαρκ Χουράδο (γέννημα θρέμμα Καταλανός), δεν δέχτηκε να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα κι έτσι τον «άρπαξε» Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι ενός ποσού που αγγίζει το 1,5 εκατ. λίρες.

Κάτι που προκάλεσε μεγάλο ενθουσιασμό στις τάξεις των Άγγλων οι οποίοι πιστεύουν ότι χτύπησαν φλέβα χρυσού με τον μικρό, αντίθετα με τους Καταλανούς που το… φυσάνε και δεν κρυώνει.

Ο Χουράδο όμως δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται στην επικαιρότητα. Πίσω στο 2013 και στην ηλικία των εννιά ετών τότε, όντας μέλος της Κ10 των «μπλαουγκράνα» είχε κάνει πάταγο με ένα επίτευγμα που όμοιό του δεν έχει υπάρξει ξανά.

Συγκεκριμένα, σε ένα παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την αντίστοιχη ομάδα της Βιλαδεκάνθς, πέτυχε το πιο γρήγορο γκολ που έχει σκοράρει ποτέ νεαρός ποδοσφαιριστής. Μετά τη σέντρα που έκαναν οι αντίπαλοι, ο Χουράδο έκλεψε στην μπάλα και αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, πλάσαρε τον τερματοφύλακα πετυχαίνοντας ένα γκολ-ρεκόρ, με τη συμπλήρωση μόλις πέντε δευτερολέπτων (ίσως και λίγο λιγότερο).

Δείτε το γκολ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ