Διέρρευσαν οι τρεις εμφανίσεις της Γιουνάιτεντ για τη νέα σεζόν (pics)

Διέρρευσαν οι τρεις εμφανίσεις της Γιουνάιτεντ για τη νέα σεζόν (pics)

Αν και ακόμη τίποτα δεν είναι επίσημο από πλευράς Γιουνάιτεντ, φαίνεται πως αυτές θα είναι οι εμφανίσεις της για τη νέα σεζόν.

Τις τρεις εμφανίσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη νέα αγωνιστική περίοδο έφερε στο φως μια (μάλλον) γκάφα της Μπαρτσελόνα.

Oι «μπλαουγκράνα» έπαιξαν ένα φιλικό με τους «κόκκινους διάβολους» στο Pro Evolution, το οποίο μεταδόθηκε ζωντανά από το κανάλι τους στο youtube, και η αγγλική ομάδα φαίνεται πως είχε τις εμφανίσεις της νέας σεζόν. Έτσι τουλάχιστον πιστεύουν οι Αγγλοι, αφού ακόμη δεν είναι τίποτα επίσημο.

Τα σχόλια δεν ήταν ιδιαίτερα θετικά για καμία από τις τρεις, με την τρίτη πάντως να είναι αυτή που δέχεται τα περισσότερα πυρά αφού παραπέμπει σε ζέβρα ενώ μοιάζει πολύ και με το σχέδιο του μονοθέσιου της Red Bull το 2015. Όσο για την πρώτη, κάποιοι έσπευσαν να την παρομοιάσουν με ταπετσαρία λεωφορείου.

Θυμίζουμε ότι από το 2015 η Γιουνάιτεντ έχει αφήσει τη Nike για την Adidas από την οποία κερδίζει 75 εκατ. λίρες το χρόνο, με τις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Λίβερπουλ μόνο να παίρνουν περισσότερα.

Δείτε κι εσείς και βγάλτε τα συμπεράσματά σας…

Η πρώτη

Η δεύτερη

Η τρίτη

Μοιάζουν;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ