«Ο Πογκμπά πρέπει να μείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

«Ο Πογκμπά πρέπει να μείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Την πεποίθηση ότι ο Πολ Πογκμπά πρέπει να μείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξέφρασε ο Γιαν Σταμ.

Ο Πολ Πογκμπά θα είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στην μεταγραφική περιόδο, με το Γάλλο μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο της Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και της Γιουβέντους.

Το μέλλον του 27άχρονου άσου αυτή την στιγμή φαντάζει αβέβαιο λόγω των πολλών μεταγραφικών σεναρίων, ωστόσο σύμφωνα με τον Γιαν Σταμ ο Πογκμπά πρέπει να παραμείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τα επόμενα χρόνια.

Ο άλλοτε παίκτης των Κόκκινων Διαβόλων σε δηλώσεις που παραχώρησε στο Goal τόνισε ότι είναι σημαντική για την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ η παραμονή του Πόγκμπα ενώ παράλληλα χαρακτήρισε άδικη την κριτική που του έχει ασκηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Θα ήθελα πολύ να δω τον Πογκμπά να μένει γιατί νομίζω ότι είναι ένας ποιοτικός παίκτης.Οι άνθρωποι περιμένουν πολλά από αυτόν και υπάρχει μεγάλη κριτική απέναντί ​​του. Μερικές φορές μπορείτε να πείτε ότι είναι δίκαιη, αλλά άλλες φορές η κριτική που παίρνει δεν είναι σωστή.

Ο Πογκμπά είναι παίκτης δημιουργικός, θέλει να παίξει λίγο με τον δικό του τρόπο, και μερικές φορές πρέπει να του δώσεις λίγο ελευθερία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ