Τσέλσι: Βάζει πωλητήριο σε τέσσερις παίκτες για 100 εκατ. λίρες

Τσέλσι: Βάζει πωλητήριο σε τέσσερις παίκτες για 100 εκατ. λίρες

Η Τσέλσι έχει βάλει πωλητήριο σε τέσσερις παίκτες έτσι ώστε να συγκεντρώσει 100 εκατ. λίρες. Ποιους παίκτες έχει βγάλει στο σφυρί η ομάδα του Φράνκ Λάμπαρντ.

To φετινό καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερο για τους ευρωπαϊκούς συλλόγους λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ωστόσο η Τσέλσι είναι διατεθειμένη να μπει δυναμικα στο μεταγραφικό παζάρι.

Η ομάδα του Φράνκ Λάμπαρντ έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Μουσά Ντεμπελέ και τον Τίμο Βέρνερ για την γραμμή κρούσης της, με την περίπτωση του Γερμανού επιθετικού να είναι αρκετά δύσκολη, καθώς ο άσος της Λειψία φαίνεται προτιμάει την Λίβερπουλ λόγω του Γιούργκεν Κλοπ.

Ωστόσο, σύμφωνα με το football.london, για να μπορούν να κινηθούν πιο ελεύθεροι οι Μπλε στο μεταγραφικό παζάρι, έχουν βάλει πωλητήριο σε τέσσερις ποδοσφαιριστές. Όπως αποκαλύπτει η βρετανική ιστοσελίδα η Τσέλσι έχει βγάλει στο… σφυρί τους Ρος Μπάρκλεϊ, Μιτσί Μπατσουαγί, Κουρτ Ζουμά και Έμερσον.

Η Τσέλσι έχει σκοπό να εξοικονομήσει 100 εκατ. ευρώ, έτσι ώστε να μπορεί να κινηθεί πιο ελεύθεροι στο μεταγραφικό παζάρι, εν αντιθέσει με πέρυσι που υπήρχε η απαγόρευση μεταγραφών από τη FIFA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ