Μουρίνιο: «Ζητώ απελπισμένα την επιστροφή στη δράση»

Μουρίνιο: «Ζητώ απελπισμένα την επιστροφή στη δράση»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως θέλει επειγόντως την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Σε τηλεδιάσκεψη των προπονητών της Premier League, με βασικό θέμα την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν έμεινε μόνο στην ατάκα προς Γκουαρντιόλα και Λάμπαρντ, οι οποίοι είναι μεταξύ εκείνων που εκφράζουν ανησυχίες για την επιστροφή στη δράση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Τότεναμ φρόντισε να κάνει σαφές πως θέλει να ξεκινήσει, ξανά, το πρωτάθλημα, λέγοντας πως «δεν νομίζω πως η θέση μου έχει καταγραφεί σωστά από τα μίντια. Δεν έχω ζητήσει καμία καθυστέρηση. Θέλω να κάνω προπόνηση και ζητώ απελπισμένα την επιστροφή στην Premier League όσο το δυνατόν συντομότερα από τη στιγμή που θα είμαστε ασφαλείς.

Ειδικά τώρα που βλέπουμε ομάδες να προετοιμάζονται να επιστρέψουν στη δράση. Είμαι απίστευτα υπερήφανος για τον τρόπο που οι παίκτες μου διατήρησαν τη φυσική τους κατάσταση. Έδειξαν τεράστιο επαγγελματισμό, πάθος και αφοσίωση.

Δουλέψαμε όλοι πάρα πολύ σκληρά κατά τη διάρκεια αυτών των προπονήσεων που οργανώσαμε διαδικτυακά όπου τρέχαμε μόνοι μας και τώρα οι αγωνιστικοί χώροι στα προπονητικά κέντρα είναι ελεύθεροι να τους χρησιμοποιήσουμε.

Ο κάθε παίκτης ακολούθησε πιστά το πρόγραμμα και τώρα περιμένουμε να ανάψει το πράσινο φως για να αρχίσουμε να δουλεύουμε ξανά σε μικρά γκρουπ, κάτι που θέλω να γίνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ