«Στα σχέδια του Γκουαρδιόλα η Ιταλία»

«Στα σχέδια του Γκουαρδιόλα η Ιταλία»

Ο άμεσα συνεργάτης του Πεπ Γκουαρδιόλα, Μανέλ Εστιάρτε δεν απέκλεισε καθόλου το ενδεχόμενο να δουλέψει μια μέρα στην Ιταλία ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι

Στο γεγονός ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα ήθελε κάποια στιγμή στο μέλλον να προπονήσει κάποιον ιταλικό σύλλογο στάθηκε ο Μανέλ Εστιάρτε.

Το δεξί χέρι του Καταλανού τεχνικού μιλώντας στο Calciomercato τόνισε ότι ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι θα ήθελε κάποια μέρα να εργαστεί στην Ιταλία, με αρκετά δημοσιεύματα το περασμένο διάστημα να μπλέκουν την Γιουβέντους με τον 49άχρονο τεχνικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γκουαρδιόλα σε δηλώσεις του είχε τονίσει ότι θα συνεχίσει στην Μάντσεστερ Σίτι τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2021, όπου και λήγει το συμβόλαιο του με τους Πολίτες.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ένα μέλλον στην Ιταλία; Μπορώ να πω ότι ο Πεπ αγαπά την Ιταλία και έχει διατηρήσει φιλίες και καλές σχέσεις. Και η Serie A ανακάμπτει από λιγότερο υπέροχες στιγμές που έχει ζήσει τα τελευταία χρόνια. Η αρχική ιδέα, όταν ξεκίνησε ο Γκουαρντιόλα ήταν να προπονήσει στα τέσσερα μεγάλα πρωταθλήματα: Ισπανία, Γερμανία, Αγγλία και Ιταλία. Δεν λέω ότι θα συμβεί, αλλά γιατί όχι; Είναι στα σχέδιά του.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ