Τσέλσι: Ο Λάμπαρντ θέλει την παραμονή των Γουίλιαν και Ζιρού

Τσέλσι: Ο Λάμπαρντ θέλει την παραμονή των Γουίλιαν και Ζιρού

Την παραμονή των Γουίλιαν και Ολιβιέ Ζιρού στην Τσέλσι επιδιώκει η διοίκηση, μετά και τη σύμφωνη γνώμη του Φρανκ Λάμπαρντ.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ υποστήριξε ότι εφόσον η σεζόν επαναρχίσει, θα γίνει προσπάθεια για να επεκταθούν τα συμβόλαια των δύο παικτών (λήγουν στις 30 Ιουνίου), τους οποίους θεωρεί υπεροπολύτιμους για την επόμενη σεζόν.

Μιλώντας στο Sky Sports ο προπονητής των «μπλε» τόνισε ότι επιθυμεί να προχωρήσει με την ίδια ομάδα μέχρι να τελειώσει η τρέχουσα περίοδος, εφόσον αποφασιστεί η επανέναρξή της.

«Παραμένει ακόμη αβέβαιο εάν και πότε θα παίξουμε ξανά. Διαθέτουμε σπουδαίους παίκτες (εκτός συμβολαίου), οπότε αυτό είναι κάτι που προφανώς και με απασχολει», τόνισε ο Λάμπαρντ στο βρετανικό δίκτυο και πρόσθεσε: «Αυτοί που είναι εκτός συμβολαίου υπήρξαν μεγάλοι «υπηρέτες» του συλλόγου και στην πραγματικότητα τρέφουν πολλά συναισθήματα γι΄ αυτόν.

Βεβαίως ανησυχούν για το μέλλον τους και πως θα είναι στο εξής οι προπονήσεις και εφόσον «μεταφερθεί» βιαστικά η pre-season, θα πρέπει να βεβαιωθούν ότι όλα είναι εντάξει. Οπότε θα πρέπει να γίνει κάτι και να το κοιτάξουμε, ελπίζουμε ότι θα γίνουν τα ραντεβού, έτσι ώστε να μείνουν στην ομάδα μας.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ