Premier League : Σεφτέ με Ντιαμπατέ η Λέστερ (pic/vid)

Premier League : Σεφτέ με Ντιαμπατέ η Λέστερ (pic/vid)

«Αλεπού» είναι από σήμερα ο Φουσενί Ντιαμπατέ, με την Λέστερ να ολοκληρώνει την απόκτηση του 22χρονου επιθετικού από την Αζαξιό.

Την πρώτη της χειμερινή μετεγγραφή πραγματοποίησε η Λέστερ, η οποία ολοκλήρωσε την απόκτηση του Φουσενί Ντιαμπατέ από την Αζαξιό.

Ο 22χρονος Μαλιανός επιθετικός (παίζει και ως εξτρέμ) βρέθηκε στην Αγγλία, πέρασε από τις ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία υπέγραψε συμβόλαιο για 4.5 χρόνια, με την Αζαξιό να βάζει στα ταμεία της 3.5 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία μπορούν να φθάσουν μέχρι και τα 5.000.000 βάσει των μπόνους επίτευξης στόχων που έχουν συμφωνηθεί.

«Το φθινόπωρο ήμουν απογοητευμένος που το ενδιαφέρον της Ρεν για μένα δεν έγινε συγκεκριμένο, λόγω μιας αλλαγής στο διοικητικό συμβούλιο. Όταν όμως ο ατζέντης μου, Γιασίν Αγιάντ μου μίλησε για το ενδιαφέρον της Λέστερ, τότε αμέσως ενθουσιάστηκα. Σήμερα, ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Θέλω να ευχαριστήσω την μητέρα μου που πάντα με υποστηρίζει, τον εκπρόσωπό μου για την εμπιστοσύνη του και τους ανθρώπους της Αζαξιό που μου έδωσαν το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο», ανέφερε ο Ντιαμπατέ σε δηλώσεις που παραχώρησε στην L’Équipe.

Ο Ντιαμπατέ την ώρα των υπογραφών

Γεννηθείς τον Οκτώβριο του 1995 στο Μάλι, ο -διεθνής με τις μικρές εθνικές της πατρίδας του- Ντιαμπατέ μετακόμισε σε νεαρή ηλικία στη Γαλλία και το 2004 εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Ρεν. Εκεί έμεινε για επτά χρόνια, ακολούθησε μια διετία στη δεύτερη ομάδα της Ρεμ (2013-2015), μια ακόμα σε αυτή της Γκινκάμπ (2015-2017) και από το καλοκαίρι αγωνιζόταν στην Αζαξιό Β’, έχοντας φέτος τρία γκολ σε 18 εμφανίσεις. Ο 22χρονος φορ αναμένεται για αρχή να προπονείται με την πρώτη ομάδα, να αγωνίζεται όμως κατά βάση με τη δεύτερη έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ