Κλοπ: «Υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα απ’ το να μην γίνεις πρωταθλητής»

Κλοπ: «Υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα απ’ το να μην γίνεις πρωταθλητής»

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για το πρωτάθλημα που πρόκειται να κατακτήσει η Λίβερπουλ τη φετινή σεζόν, τονίζοντας ότι υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά πράγματα από την πιθανότητα να μην το πάρει.

Εάν δεν είχε ξεσπάσει η πανδημία του κορωνοϊού, η Λίβερπουλ θα ετοιμαζόταν αυτές τις ημέρες να… γιορτάσει την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος της μετά από 30 χρόνια. Αυτή τη στιγμή ωστόσο, ουδείς μπορεί να πει μετά βεβαιότητας πως θα ολοκληρωθεί κανονικά η σεζόν στην Premier League, τη στιγμή που οι «reds» έχουν 25 βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη στο βαθμολογικό πίνακα Μάντσεστερ Σίτι.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ πάντως, διατηρεί απολύτως την… ψυχραιμία του με όλη αυτή την κατάσταση: «Υπάρχουν χειρότερα πράγματα στη ζωή απ’ το να μην γίνεις πρωταθλητής» τόνισε αρχικά ο Γερμανός προπονητής και πρόσθεσε πως «…εάν ωστόσο, υπάρξει ακύρωση της σεζόν θα αισθανόμουν προσωπικά πως όλο αυτό θα ήταν πάρα πολύ άδικο. Ως άνθρωπος του αθλητισμού, αυτό είναι το χειρότερο σενάριο για μένα: ότι η σεζόν να κηρύσσεται άκυρη και ως εκ τούτου “ κενή”».

Ο ίδιος, εντούτοις, θέλει να συνεχίσει να σκέφτεται θετικά και υποστήριξε απόλυτα την ομόφωνη απόφαση των συλλόγων να ξεκινήσουν ξανά την προπόνηση σε μικρές ομάδες από τη Δευτέρα (18/05): «Κανείς δεν θα μολυνθεί στα προπονητικά μας κέντρα. Θα είναι τα ασφαλέστερα μέρη διαμονής», υπογράμμισε ο Κλοπ κι εν συνεχεία αναφέρθηκε στο ολοκληρωμένο πρωτόκολλο για τον κορωνοϊό, το οποίο πρέπει να τηρούν οι σύλλογοι: «Εάν οι παίκτες πάνε σπίτι μετά και ακολουθήσουν με πειθαρχία τους κανόνες της απομόνωσης στο σπίτι, τότε είναι εφικτό για όλους να παίξουμε ξανά τα παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ