Σάντσες: «Ο Μουρίνιο έφτιαξε μη υγιές κλίμα στη Γιουνάιτεντ»

Σάντσες: «Ο Μουρίνιο έφτιαξε μη υγιές κλίμα στη Γιουνάιτεντ»

Ο Αλέξις Σάντσες μίλησε για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την κατάσταση που επικρατούσε με τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της.

Ο Αλέξις Σάντσες σε δηλώσεις του για τη μετακίνηση του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε όσο και όπως θα ήθελε έριξε την ευθύνη στον Ζοσέ Μουρίνιο.

Συγκεκριμένα, ο Χιλιανός μεσοεπιθετικός τόνισε ότι ο λόγος που δεν τα κατάφερε στη Γιουνάιτεντ, ήταν ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος είχε δημιουργήσει ένα μη υγιές κλίμα στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Λέω τα πράγματα όπως συνέβησαν, αλλά είναι η γνώμη μου. Ο Μουρίνιο είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο, στον τρόπο που προπονεί, στον τρόπο με τον οποίο αναλύει τα βίντεο … Αλλά στην ομάδα υπήρχε η αίσθηση ότι θα μπορούσες είτε να παίξεις, είτε να μείνεις εκτός αποστολής. Μερικές φορές έπαιζα, άλλες φορές δεν έπαιζα, μετά έπαιζα ξανά… Έχασα την εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Δημιούργησε ένα περιβάλλον που δεν ήταν υγιές. Έπαιζα καλά, σκόραρα και μετά με έβγαζε από την ομάδα», ανέφερε ο Σάντσες, μιλώντας στο BBC.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ