Ο Ρέινα απαντάει για το ενδιαφέρον της Παρί

Ο Ρέινα απαντάει για το ενδιαφέρον της Παρί

Ο Πέπε Ρέινα μίλησε για το υποτιθέμενο ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν και τόνισε ότι δεν υπάρχει κάτι ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Την περασμένη εβδομάδα δημοσιεύματα στον ευρωπαϊκό Τύπο ανέφεραν ότι η Παρί Σεν Ζερμέν σχεδιάζει να «βολιδοσκοπήσει» τον Πέπε Ρέινα, προκειμένου να αποκτήσει μία αξιόπιστη «ρεζέρβα» του Κέιλορ Νάβας ανάμεσα στα δοκάρια της.

Και ο 37χρονος τερματοφύλακας φρόντισε να απαντήσει, μιλώντας σε ένα live Instagram με τον Mister Chip που μεταδόθηκε από την ισπανική εφημερίδα «AS»: «Δεν υπάρχει τίποτε. Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει τους Κέιλορ Νάβας, Σέρχιο Ρίκο και Αλφονς Αρεολά. Είναι πολύ δύσκολο να πάω εκεί. Έχω συμβόλαιο με την Μίλαν και θα πρέπει να δούμε τι έχει αποφασισθεί σχετικά».

Ο έμπειρος τερματοφύλακας ανήκει στους «ροσονέρι», αλλά πέρασε το τελευταίο μισό της αγωνιστικής περιόδου στην Αγγλία και την Άστον Βίλα. Προς το παρόν, προετοιμάζεται για την επανέναρξη της Premier League και στην συνέχεια θα μεταβεί στο Μιλάνο, προκειμένου να συζητήσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ