Πρόεδρος Λίβερπουλ: «Είναι σημαντικό να βρούμε τρόπο να παίξουμε»

Πρόεδρος Λίβερπουλ: «Είναι σημαντικό να βρούμε τρόπο να παίξουμε»

Την αναγκή να βρεθεί τρόπος έτσι ώστε να συνεχίσει η Premier League επισήμανε ο πρόεδρος της Λίβερπουλ, Τόμ Βέρνερ.

Η Premier League προσπαθεί να βρει τον τρόπο έτσι ώστε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και πάλι μετά την διακοπή που είχε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Το πρώτο βήμα έχει πραγματοποιηθεί, καθώς και οι 20 ομάδες έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις από την προηγούμενη Τρίτη (19/5).

Θέση για όλα τα παραπάνω πήρε ο πρόεδρος της Λίβερπουλ, Τομ Βέρνερ, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε τόνισε την ανάγκη να βρεθεί ο τρόπος, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η σεζόν, σχολίασε το υγειονομικό πρωτόκολο της Premier League, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην κίνηση να πάρει πίσω την απόφαση να θέσει σε υποχρεωτική άδεια τους υπαλλήλους του συλλόγου, μετά τις αντιδράσεις των οπαδών.

Η Λίβερπουλ ουσιαστικά περιμένει την επανέναρξη της Premier League για να στεφθεί και μαθηματικα ύστερα από 30 χρόνια πρωταθλήτρια Αγγλίας, με την Premier League να σχεδιάζει την απομονή στους Reds με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για την συνέχεια της σεζόν: «Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να μπορούμε να βρούμε έναν τρόπο να παίξουμε αυτούς τους αγώνες, γιατί νομίζω ότι θα ήταν καλό για τη χώρα».

Για το υγειονομικό πρωτόκολλο της Premier League: «Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η ασφάλεια. Νομίζω ότι τα πρωτόκολλα στα οποία δουλεύει η Premier League, όπως είπε κάποιος, καθιστούν πιθανώς ασφαλέστερο να παίζεις κεκλεισμένων των θυρών από το να πηγαίνεις σε σούπερ μάρκετ».

Για την απόφαση να θέσει σε υποχρεωτική άδεια τους υπαλλήλους του συλλόγου: «Είναι καλύτερο να παραδεχτείς ένα λάθος σου. Ας ελπίσουμε ότι οι άνθρωποι γνωρίζουν ότι το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να προσπαθήσουμε να στηρίξουμε τους οπαδούς, τους παίκτες μας και τον σύλλογο μας με βιώσιμο τρόπο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ