Χαμός στην Αγγλία με το ξενύχτι του Ιβόμπι

Χαμός στην Αγγλία με το ξενύχτι του Ιβόμπι

Ο νεαρός μέσος της Άρσεναλ, Άλεξ Ιβόμπι συμμετείχε σε ξέφρενο πάρτι, μέχρι τα ξημερώματα, παραμονή του αγώνα των «κανονιέρηδων» με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Χαμός στο Νησί από τα βιντεάκια και τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν.

Ο νεαρός άσος της Άρσεναλ, Άλεξ Ιβόμπι είναι από τα κεντρικά πρόσωπα της επικαιρότητας, τουλάχιστον σε ότι αφορά τα αγγλικά ταμπλόιντ και πολλές ιστοσελίδες στο μεγάλο Νησί, αλλά όχι για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες. Ο λόγος που τα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει πάνω στον 21χρονο μέσο, αφορά τη συμμετοχή του σε ξέφρενο πάρτι, την παραμονή του αγώνα Κυπέλλου της Άρσεναλ με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ένα παιχνίδι στο οποίο η Φόρεστ έκανε το μεγάλο κόλπο αποκλείοντας την ομάδα του Λονδίνου από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ουσίες και αλκοόλ

Ο Ιβόμπι ήταν την παραμονή του αγώνα σε πάρτι που έγινε σε σπίτι φίλου του με τα βίντεο και τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν να δείχνουν άλλους συμμετέχοντας στο πάρτι, να καπνίζουν κάναβη και να πίνουν άφθονο αλκοόλ. Ο παίκτης της ομάδας του Λονδίνου διακρίνεται στις φωτογραφίες να πίνει και αυτός ποτά, χορεύοντας σε ρυθμό που σίγουρα επηρέασε τις δυνάμεις του για το ματς που θα ακολουθούσε. Και η αλήθεια είναι πως η απόδοση του την επόμενη ημέρα δεν χαρακτηρίζεται ικανοποιητική.

Έπαιξε στο ματς

Ο Ιβόμπι έμεινε στο πάρτι τουλάχιστον μέχρι τις 4 τα ξημερώματα κι εν συνεχεία πήγε σπίτι του για να ξεκουραστεί, καθώς ακολουθούσε ο αγώνας με τη Φόρεστ. Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Αρσέν Βενγκέρ χρησιμοποίησε τον παίκτη στο ματς και η απόδοση του Ιβόμπι ήταν απογοητευτική. Πολλοί οπαδοί των «κανονιέρηδων» ξέσπασαν σε έντονες αποδοκιμασίες βλέποντας τον Ιβόμπι να μην μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του, χωρίς μάλιστα να γνωρίζουν τι είχε προηγηθεί στο πάρτι που ήταν ο νεαρός μέσος των λονδρέζων.

«Να φύγει από την ομάδα»

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, μόλις έγινε γνωστό ότι την παραμονή του παιχνιδιού ο Ιβόμπι ήταν σε πάρτι μέχρι τα ξημερώματα υπήρξαν έντονες αντιδράσεις. Ο μεγάλος χαμός όμως έγινε όταν κυκλοφόρησαν βιντεάκια αλλά καιο φωτογραφίες που δείχνουν τον Ιγουόμπι να είναι σε «φευγάτη» κατάσταση.

Οι αντιδράσεις πολλών οπαδών της Άρσεναλ, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ήταν πολύ έντονες και αρκετοί εξ αυτών ζητούσαν από τη διοίκηση του αγγλικού συλλόγου να πάρει άμεσα μέτρα για την παραδειγματική τιμωρία του παίκτη. Δεν ήταν λίγοι μάλιστα αυτοί που ζητούσαν την απομάκρυνση του παίκτη από την Άρσεναλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ