Χαρτ: «Ο Πεπ ήθελε να βάλει την σφραγίδα του στην Σίτι, ήξερα ότι θα φύγω»

Χαρτ: «Ο Πεπ ήθελε να βάλει την σφραγίδα του στην Σίτι, ήξερα ότι θα φύγω»

Ο Τζο Χαρτ ήξερε ότι θα φύγει από την Μάντσεστερ Σίτι όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

H άφιξη του Πεπ Γκουαρδιόλα στην Μάνσεστερ Σίτι άλλαξε επίπεδο την ομάδα, με τον Καταλανό τεχνικό από την πρώτη στιγμή να βάζει την σφραγίδα του στους Πολίτες.

Για αυτήν την επιρρόη του 49άχρονου τεχνικού μίλησε ο Τζο Χάρτ σε δηλώσεις που παραχώρησε στον Guardian με τον άλλοτε τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Σίτι να εξομολογείται ότι γνώριζε ότι θα δει την πόρτα της εξόδου από την ομάδα όταν ανάλαβε την τεχνική ηγεσία ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ανησυχούσα αρκετά. Πολλοί σημαντικοί άνθρωποι προσπάθησαν να με καθησυχάσουν. Αλλά απλά έχεις ένα συναίσθημα, έτσι δεν είναι; Επέστρεψα αργά από το Γιούρο και κατέστησε σαφές όταν έφτασα εκεί ότι έπρεπε να αποχωρήσω πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Αυτή είναι το καλό με τον Πεπ. Παίρνει αποφάσεις και τις υποστηρίζει. Είχαμε έναν διάλογο. Σίγουρα υποστήριξα τον εαυτό μου όταν μιλήσαμε. Άκουσα τι είχε να πει. Είχε να κάνει με περισσότερα πράγματα από το ότι δεν είμαι τόσο καλός με τα πόδια μου όσο θέλει από έναν τερματοφύλακα. Συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να βάλει τη σφραγίδα του στην Σίτι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ