Γκουαρδιόλα: «Εμείς δεν κάνουμε τίποτα σημαντικό, οι γιατροί και οι επιστήμονες κάνουν» (vid)

Γκουαρδιόλα: «Εμείς δεν κάνουμε τίποτα σημαντικό, οι γιατροί και οι επιστήμονες κάνουν» (vid)

Το εγκώμιο των γιατρών και των επιστημόνων έπλεξε για άλλη μια φορά ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

O Πεπ Γκουαρδιόλα έχασε πριν από λίγο χρονικό διάστημα την μητέρα του από τον κορωνοϊό και στην παρούσα φάση κυκλοφορεί στις εγκαταστάσεις της Μάντσεστερ Σίτι όσο πιο προστατευμένος μπορεί, με μάσκες και γάντια.

Ο Καταλανός τεχνικός των Πολιτών έστειλε το δικό του μήνυμα για την καταπολέμηση της πανδημίας, ενώ για άλλη μια φορά έπλεξε το εγκώμιο των γιατρών και των επιστημόνων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης του κορωνοϊού.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είναι ωραίο που γυρίσαμε και έχει και αυτή τη λιακάδα. Εμείς δεν κάνουμε τίποτα σημαντικό, δεν έχει σημασία η προπόνησή μας. Οι γιατροί και οι επιστήμονες είναι εκείνοι που βάζουν σε ρίσκο την δική τους ζωή για να σώσουν εμάς. Σε σχέση με εκείνους εμείς δεν κάνουμε τίποτα…

Τα παιδιά το χαίρονται γιατί κάνουν αυτό που αγαπούν και έχω να πω στον κόσμο να παραμείνει ασφαλής στο σπίτι και να προσέχει. Θα επιστρέψει το ποδόσφαιρο και ξέρω πως σε όλο τον κόσμο το περιμένουν, στην αρχή λογικά δεν θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδο. Πρέπει να γίνουν όλα αυτά, πρέπει να τηρούμε τα μέτρα και την υγιεινή μας… Υπάρχουν άνθρωπο που ρισκάρουν τη ζωή τους για εμάς και είναι τρομερά όσα έχουν κάνει»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ