Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Τρίο στούτζες...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Εκτελεστικός διευθυντής Premier League: «Με κόσμο τα ματς την επόμενη σεζόν»

Αισιόδοξος ότι την επόμενη σεζόν θα μπορεί να υπάρχει κόσμος στα παιχνίδια της Premier League εμφανίστηκε ο εκτελεστικός διευθυντής της Λίγκας, Ρίτσαρντ Μάστερς.

Εκτελεστικός διευθυντής Premier League: «Με κόσμο τα ματς την επόμενη σεζόν» | to10.gr

Στις 19 Ιουνίου επανέρχεται η δράση στην Premier League χωρίς κόσμο στα γήπεδα, κάτι που είναι πιθανό να μην ισχύσει όμως από τη νέα σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε συνέντευξή του στο «Sky Sports», ο εκτελεστικός διευθυντής της Λίγκας, Ρίτσαρντ Μάστερς, εμφανίστηκε αισιόδοξος πως από το φθινόπωρο θα είναι δυνατό να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα, έστω και κλιμακωτά.

Όσα είπε:

«Κανείς δεν ξέρει πότε τα παιχνίδια θα φύγουν από το μοντέλο των κεκλεισμένων των θυρών και είναι σωστό να έχουμε εναλλακτικά σχέδια, αλλά υπάρχει αισιοδοξία στην Premier League και στους συλλόγους ότι θα δούμε φιλάθλους στα γήπεδα την επόμενη σεζόν και ίσως αυτό να συμβεί κλιμακωτά.

Όλοι ξέρουμε την Premier League όπως την ξέρουμε χάρη στον απίστευτο κόσμο και αυτό δεν θα είναι το ίδιο μέχρι να έχουμε τους φιλάθλους μέσα στο γήπεδο. Αλλά το να το απολαύσουν από την τηλεόραση, θα δώσει ώθηση σε όλη την χώρα» πρόσθεσε ο Μάστερς, ο οποίος παραδέχθηκε ότι απομένει ακόμα πολλή δουλειά μέχρι την επανέναρξη.

Όσο για την χρησιμοποίηση του VAR; «Το VAR έχει τα δικά του προβλήματα σε θέματα απόστασης, αλλά θεωρούμε ότι υπάρχει τρόπος για να τελειώσουμε την σεζόν χρησιμοποιώντας το. Δεν αποκλείω την χρησιμοποίηση του VAR από απόσταση, online».