Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Η ανακοίνωση του Λαρεντζάκη από τον Ολυμπιακό αποτελεί επιθετική ενέργεια στην αλήθεια εκείνων που έλεγαν ότι δεν υπολογίζεται.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ρότζερς: «Τα χρήματα κέρδισαν την υγεία»

Ο καθηγητής τόνισε η απόφαση πάρθηκε λόγω των πολλών χρημάτων που διακυβεύονται αποφασίστηκε η επανέναρξη κι όχι επειδή η πανδημία υποχωρεί στην Αγγλία.

Ρότζερς: «Τα χρήματα κέρδισαν την υγεία» | to10.gr

Τις έντονες ανησυχίες του για την επανέναρξη της Premier League εξέφρασε ο καθηγητής Ράλφ Ρότζερς. Ο έμπειρος γιατρός που έχει συνεργαστεί με τη διοργανώτρια αρχή ενός από των κορυφαίων πρωταθλημάτων, ως σύμβουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο CNN τόνισε ότι ήταν πολύ νωρίς η επανέναρξη. «Ως παίκτης θα ήμουν πολύ επιφυλακτικός. Υπάρχουν τόσα πράγματα που δεν ξέρουμε για τον κορονοϊό» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Αυτό που γνωρίζουμε για αυτόν τον ιό είναι ότι πρέπει να κρατάμε αποστάσεις. Δεν μπορούμε να πηγαίνουμε καν στο σούπερ μάρκετ χωρίς να κρατάμε αποστάσει, οπότε αν δεν αλλάξουν τους κανόνες του ποδοσφαίρου μπορεί να είναι πρόωρη η απόφαση».

Ο καθηγητής μάλιστα τόνισε η απόφαση πάρθηκε λόγω των πολλών χρημάτων που διακυβεύονται αποφασίστηκε η επανέναρξη κι όχι επειδή η πανδημία υποχωρεί στην Αγγλία