Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Το ήξερες, το έπαιξες;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Οι μισές ομάδες δε θέλουν υποβιβασμό αν διακοπεί οριστικά η σεζόν

Διχογνωμία μεταξύ των συλλόγων της Premier League για το τι θα συμβεί σε περίπτωση που η σεζόν ξεκινήσει εκ νέου, αλλά δεν ολοκληρωθεί τελικά.

Οι μισές ομάδες δε θέλουν υποβιβασμό αν διακοπεί οριστικά η σεζόν | to10.gr

H Premier League αναμένεται να επιστρέψει σε δράση στις 17 Ιουνίου και οι ομάδες να μπουν στα γήπεδα προκειμένου να ολοκληρώσουν τη σεζόν, ωστόσο ακόμα δεν έχει αποφασιστεί τι ακριβώς θα συμβεί αν δεν καταστή δυνατό να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την Πέμπτη αναμένεται να υπάρξει ψηφοφορία μεταξύ των συλλόγων ώστε να αποφασίσουν μέσω αυτής τι θα γίνει αν δεν μπορέσουν να ολοκληρώσουν τη σεζόν, όμως υπάρχει διχογνωμία.

Κάποιοι σύλλογοι λένε πως πρέπει να υπάρξει ένα σύστημα μέσου όρου πόντων, την ώρα που περίπου δέκα ομάδες και κυρίως όσες κινδυνεύουν θεωρούν πως αν υπάρξει διακοπή δε θα πρέπει να υπάρχει και υποβιβασμός.

Για να περάσει μια πρόταση, πάντως, χρειάζονται 14 ψήφοι ώστε να προστεθεί στους νέους κανονισμούς της Premier League. Αν ψηφιζόταν ο μέσος όρος βαθμών, η Λίβερπουλ θα κατακτούσε το πρωτάθλημα, ενώ θα υποβιβάζονταν οι Μπόρνμουθ, Άστον Βίλα και Νόριτς.